Month: December 2014

Вашиот бизнис сеуште го нема на интернет?

Вашиот бизнис сеуште го нема на интернет?

Нарачајте WEB страна за Вашиот бизнис да биде подостапен пред корисниците – Добивате ГРАТИС ТАБЛЕТ компјутер – бидете достапни секаде – email, директен контакт со клиентите каде и да сте – Ви посакуваме успешна БИЗНИС 2015 НАРАЧАЈТЕ навреме

Ваша Web презентација во само неколку чекори

Ваша Web презентација во само неколку чекори

За да стартуваме со Вашата Web презентација потребно е само да пополните Барање со следниве податоци: Број на понуда/код за попуст ___________________________ Името на Вашата компанија или бренд __________________________________________________________ Вашето лого (доколку веќе имате усвоено, или ние ќе го направиме за Вас) Предлог име за […]

Интернетот како медиум за промоција

Интернетот како медиум за промоција

Интернетот како медиум во последните години добива висока популарност во секој сегмент од современото живеење . Тоа е сосема оправдано ако направиме споредба колку брзо и едноставно ги добиваме информациите од интернет за разлика од сите други медиуми. 24часа на ден Web страните се достапни […]

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter