Hosting

Оваа услуга е наменета за оние кои веќе имаат или планираат своја web презентација или апликација а им треба доверлив сервер каде ќе биде поставена.
Најчести корисници на оваа услуга се млади и иновативни web дизајнери кои своите web продукти ги поставуваат на нашиот сервер со најповолни технички и економски услови.
Нашите хостинг пакети не се сведуваат на три опции па избери и заборави, Ви нудиме флексибилни Хостинг пакети наменети точно за Вашата web апликација.
Отворени сме за секој Ваш предлог за технички карактеристики и цена на хостинг пакетите.

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter