Web@Biz.Unlimited

Web@Biz.Unlimited

webBizUnlimited onpage bannerBiz.Unlimited е бизнис пакет за неограничена интерактивна webпромоција за компании ориентирани кон комплетна интернет презентација и е-бизнис.
Овој пакет вклучува континуирано и неограничено дополнување на содржини, server side апликации, можност за електронска продажба, јазици по избор, неограничено е-маил адреси, web обработка на Вашите промотивни текст и сликовни материјали, консултантски и дизајнерски услуги во изборот, брендирањето и публикувањето на промотивните материјали, консултантски услуги во интернет advertising , локација на вашиот бизнис на активна google карта, flash банери, и активни javascript ефекти…
Пакетот е отворен за Ваша сугестија во уредувањето …

Промотивна цена 899 еур

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter