Web@BizPro

Web@BizPro

Biz.Pro е бизнис пакет за напредна webпромоција.
Вклучува до 25 страни со неограничено линкови кон внатрешни и надворешни содржини. 2 јазика по избор, 15 е-маил адреси, web обработка на Вашите промотивни текст и сликовни материјали, локација на вашиот бизнис на активна google карта, Facebook Like функција, flash банери, и активни javascript ефекти…
Пакетот е отворен за Ваша сугестија во уредувањето …

Промотивна цена 399 еур

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter