@ WebПакети

@ WebПакети

Со цел современо претставување на Вашата компанија и дејност пред конкретна и поширока група корисници, можеме да Ви понудиме неколку пакети за Ваша WEB промоција.

Разгледајте и одберете оптимално решение за Вашиот бизнис да биде соодветно промовиран на најпосетуваниот медиум – интернетот. Нашите @ пакети се отворени за сугестии и прилагодување кон Вашите конкретни потреби.

Со сите пакети е вклучено гратис www.домен и хостирање според Вашите потреби. Вклучено е бесплатно рекламирање на нашите портали georeport.mk, gizzo.mk, karta.mk и др.

Секоја наредна година Ви нудиме најповолен хостинг за Вашата презентација за само 5490 денари.
Нашиот професионален тим е отворен за соработка со единствена цел задоволни клиенти и долгогодишна успешна соработка. Повелете, контактирајте не …

Gizzo consulting – Ваш Web Партнер

webpartner_vasa_web_prezentacija

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter