Ваша Web презентација во само неколку чекори

Ваша Web презентација во само неколку чекори

За да стартуваме со Вашата Web презентација потребно е само да
пополните Барање со следниве податоци:
Број на понуда/код за попуст ___________________________
Името на Вашата компанија или бренд
__________________________________________________________
Вашето лого (доколку веќе имате усвоено, или ние ќе го направиме за Вас)
Предлог име за Вашата web презентација (пример www.firma.mk)
_________________________________________________________________
Контакт информации за Вашиот бизнис
адреса _____________________________
телефон ____________________________
факс _______________________________
е-маил _____________________________
контакт лица ________________________
работно време _______________________
и сл
Опис и фотографии за производите и услугите што ги овозможувате.
Во овој дел Ви пружаме комплетна поддршка во изборот и обработката на
податоците кои ќе бидат објавени на Вашиот web портал. Од ваша страна е
само потребно да ни испратите податоци (слики и текст) по е-маил или
регуларна пошта на ЦД/ДВД. Понатаму во комуникација и консултации со Вас
ние ќе Ви предложиме содржини и изглед на презентацијата.

НАРАЧАЈ своја WEB страна online – пополни на овој линк www.webpartner.mk/order


Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter